Catégorie de logement: Hotel

L’Auberge du Lac

De Auberge ligt tegenover het meer van Warfa en heeft een gevarieerde menukaart en grilgerechten. Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.

La Pitchounette

La Pitchounette is een 3 sterrenhotel met uitstekend restaurant en heeft een rustieke stijl. Geniet van de warme en ontspannen sfeer in het hotel waar gastronomie en rust samengaan.

De stad  Spa ligt op 3km en men kan daar de Thermen bezoeken en tevens is het circuit van Spa-Francorchamps en de snelweg Luik-Aken ook dichtbij gelegen. Het hotel beschikt over 10 kamers die comfortabel zijn ingericht.

La Crémaillère

Het hotel is in het centrum van Jalhay gelegen,  vlakbij Baraque Michel, de Hoge Venen en de stuwdam van la Gileppe. De kamers zijn aangenaam ingericht en van alle gemakken voorzien en het restaurant is gezellig en men kan er genieten van heerlijke gerechten.

Hôtel du Lion

Hotel du Lion biedt U een verblijf op een mooie plek in de natuur niet ver van de stuwdam en meer van Gileppe, het circuit Spa-Francorchamps, Verviers, de Hoge Venen, Eupen, Monschau… en andere mooie te ontdekken plaatsen.

Activiteiten in de buurt: Golf van Henri-Chapelle, bowling, karten, wandelingen, fietsen, paardrijden, shopping, Thermen, alpine skiën, langlaufen, rodelen, bioscopen, danszalen.

Au Vieux Hêtre

Een charmant hotel vlak bij de Hoge Venen en gelegen in het centrum van Jalhay. Het hotel is bekend om haar eenvoudige maar gastronomische keuken en de prachtige tuin waar men in de zomer buiten kan genieten van heerlijke gerechten.