Beschrijving

In het frans!

Beexperience: onderdompeling in de bijenteelt bij de Barrage de la Gileppe

Gelegen op de prachtige site van de stuwdam van de Gileppe, biedt Beexperience een uniek avontuur om de fascinerende wereld van de bijen te ontdekken. Deze activiteit is ideaal voor gezinnen, schoolgroepen en natuurliefhebbers en onthult de geheimen van de bijenteelt en het belang van bijen voor ons ecosysteem.
Programma :
1.
Welkom en inleiding: Begin uw bezoek met een welkomstdrankje en een presentatie van Beexperience, inclusief de geschiedenis van ons project en de educatieve doelstellingen.
2.
Educatieve sessie: Ontdek hoe bijenkorven werken, de rol van verschillende bijen en het belang van bestuiving door middel van een interactieve en verrijkende presentatie.
3.
Voorbereiding en veiligheid: trek beschermende kleding aan en leer hoe je de rokers gebruikt voor een veilig bezoek aan de bijenkorven.
4.
Begeleide verkenning van de bijenkorven: Onder toezicht van onze ervaren imkers kun je de bijen in actie zien, de koningin identificeren en de activiteiten in de bijenkorf verkennen. Geniet van deze meeslepende ervaring midden in de natuur.
5.
5. Proeverij van bijenkorfproducten: Sluit je bezoek af met een proeverij van bijenkorfproducten, zoals honing, stuifmeel en koninginnengelei, voor een uitzonderlijke smaakervaring.
Praktische informatie

Openingsdagen: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Openingstijden: 10.00 tot 12.00 uur, 13.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 18.00 uur.

Locatie: Barrage de la Gileppe, met een spectaculair uitzicht over het meer en de omliggende bossen.


Reservering: Plaatsen zijn beperkt. Reserveer nu op onze website www.beexperience.be
Contact
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie:

Email : mickael@burbee.be

Téléphone : +32 456 25 99 09

https://www.facebook.com/lesptitesapicultrices

Contactgegevens

Dit bestand delen

Terug