Catégorie de logement: Vakantiehuis

Cottage du Lac

Petit duplex équipé et décoré au goût du jour.

Equipé d’une cuisine, un projecteur multimédia, une cave à vins, un feu de bois, une climatisation etc..

Le jardin est à disposition avec une piscine chauffée l’été, bbq etc… Il est situé à 300 mètres du lac de Warfa et à proximité du ravel.

 

De Nano Kottage

De Nano, gelegen in het park van de Kottage, is een vakantiehuis voor 10 personen met tweepersoonskamers en met badkamers. Het is een perfecte plek om samen te komen met familie en vrienden om te genieten van de Ardennen.

Le Hamo Kottage

De Hamo, gelegen op het terrein van de Kottage in Sart, met een capaciteit van 14 personen heeft een open haard, een terras, een biljarttafel, 2 petanque banen en een chalet met  vijver. Dit vakantiehuis is perfect voor groepen, vrienden of voor een zakelijke bijeenkomst.

Le Sumo Kottage

De Sumo, gelegen in het park van de Kottage in Sart, biedt plaats aan meer dan 30 personen, heeft 3 open haarden, biljart, tafelvoetbal en een bank aan het meer. Wat kun je nog meer vragen? Misschien een bar aan het meer voor een aperitief? Dat is goed, er is er een.

Oud adres: Cokaifagne 62, 4845 Jalhay

 

 

 

 

Les Nénuphars

In 2014 hebben wij een volledig nieuwe studio aangebouwd van 55 m2, met een eigen ingang en volledig vrij uitzicht op onze tuin, het Meer van Warfaaz en het Kasteel van Balmoral. Hier geniet u totale privacy.

De studio heeft een capaciteit van 1 tot 2 personen. Wanneer u verblijft in onze studio, kunt u kiezen of u het ontbijt door ons gebracht wilt laten worden of dat u volledig self-supporting wilt zijn. Uw auto kunt u veilig parkeren op ons eigen terrein, naast de studio.

La Grange des Fagnes – Gîte du Cerf

Met een oppervlakte van 750 m² is ‘le Gîte du Cerf’ heel ruim en  heel helder. Hij kan 15 mensen herbergen. Het interieur, bestaande uit hout en steen, straalt een uitzonderlijke warme, gezellige sfeer uit. De 6 kamers hebben elk een eigen thema en zijn met de meeste zorg ingericht. Zo hebt u de kamers: « Provençale », la « Montagnarde », la « Chasseur », la « Forestière », la « Fagnarde » et la « Cocoon » ….

 

La Grange des Fagnes – Gîte du Faon

De gîte du Faon heeft een oppervlakte van 315 m² en kan 9 personen herbergen. Deze gîte neemt u mee naar de Provence. Zijn unieke charme en authentieke ziel, die u zeker gaat waarderen, zorgen voor een volledige ontheemding. Zijn verzorgde inrichting en romantische tuin … gaan u laten wegdromen gedurende uw verblijf.

Le Balmoral

Deze prachtige villa biedt ruimte aan grote groepen en families en ligt aan de rand van het bos. Via een bospad kunt U naar het meer van Warfa lopen. Goed ingericht en van alle gemakken voorzien.

Villa des Cygnes

Grote villa met zwembad en 5 min van het Circuit van Francorchamps gelegen. De villa is geheel gerenoveerd, ligt in een park en inrichting is luxueuze en van alle gemakken voorzien. In de onmiddellijke omgeving van Spa, Malmedy, Stavelot en op  10 km van het meer van Robertville en Signaal de Botrange. Zeer geschikt voor grote families en groepen.

 

Les Chanterelles

Zeer mooi appartement op de eerste verdieping van een charmant dorpshuis. Geheel nieuw en met veel smaak en zorg gerestaureerd. Een prima plek om de omgeving te gaan verkennen, te wandelen of uitstapjes te maken. De accommodatie ligt in het centrum van het dorp.

Le Sartay

Kom Uw batterijen opladen in dit vakantiehuis, ideaal gelegen in het hartje van de Belgische Ardennen, in het mooi dorpje Sart.  Sart is centraal gelegen in de streek van de bronnen, naast het “Natuurpark de Hoge Venen/Eifel” .Dit dorp, waar tradities in eren worden gehouden, heeft een uitgelezen erfgoed, bestaande uit geklasseerde huizen en andere mooie gerenoveerde woningen die het marktplein omsingelen.