Lieu du logement: Solwaster

Gîte du Marcassin

 

Gîte du Marcassin capacité 8 personnes (qui se loue la plupart du temps en combiné avec le gîte du Cerf) :

Après avoir parcouru 3 km dans les bois et sans doute croisé du gibier, vous découvrirez cette ferme de caractère où chaque détail a été pensé pour rendre votre séjour inoubliable. Décorée avec énormément de goût, vous serez totalement séduit par l’atmosphère chaleureuse des lieux. Vous aurez également la possibilité d’écouter le brame du cerf durant la période de fin septembre à mi-octobre. Cette maison est principalement destinée pour des groupes de familles. Les autres groupes peuvent cependant être acceptés sous réserve d’accord du propriétaire et d’une éventuelle majoration de la caution. L’organisation de fêtes d’étudiants, enterrements de vie de jeune garçon/fille est interdite.

EQUIPEMENT :

  • 1 cuisine équipée
  • 2 salons (dont 1 avec foyer à pellets et 1 avec TV)
  • 3 chambres à coucher : 2 chambres doubles + 1 chambre quadruple (dont 1 lit cabane pour enfants)
  • 2 salles de bain
  • 1 sauna infrarouge
  • 1 balcon
  • Pas de jardin privatif

 

Au Coq en Pâte

Le Coq en Pâte is gelegen aan de rand van de Hoge Venen en de Ardennen, in het mooie oude dorp Solwaster. Het is een ideaal oord voor rust en kalmte. Een typisch en gezellig dorp dichtbij de nature, wandelingen en talrijken activiteiten. Een gezellige ontvangst ! Ontbijten zijn uitnemend, copieus en gevarieerd. De table d’hôte is ook zeer geliefd (regionale gerechten).

Voortreffelijke geografische ligging ! 

 

La Marette

Dichtbij de Hoge Venen en het stad van Spa, is onze vakantiehuis gelegen langs de rivier “Statte”, een uitgangspunt van talrijke wandelingen. Met een moderne decoratie, een absoluut comfort en een unieke omgeving, zijn er alle elementen om een onvergetelijk verblijf te verzekeren. Er zijn 3 privé vijvers op de eigendom maar om de kinderen te beveiligen, is een deel van de tuin compleet omheind. Dit huis is vooral voor familiegroepen. Echter kunnen niet-familiegroepen aanvaard worden als de eigenaar gaat akkoord en met een eventuele verhoging van de cautie. Studentenfeesten en vrijgezellenfeesten zijn verboden.

La Grange des Fagnes – Gîte du Faon

De gîte du Faon heeft een oppervlakte van 315 m² en kan 9 personen herbergen. Deze gîte neemt u mee naar de Provence. Zijn unieke charme en authentieke ziel, die u zeker gaat waarderen, zorgen voor een volledige ontheemding. Zijn verzorgde inrichting en romantische tuin … gaan u laten wegdromen gedurende uw verblijf.

Les Chanterelles

Zeer mooi appartement op de eerste verdieping van een charmant dorpshuis. Geheel nieuw en met veel smaak en zorg gerestaureerd. Een prima plek om de omgeving te gaan verkennen, te wandelen of uitstapjes te maken. De accommodatie ligt in het centrum van het dorp.

Gîte des 3 Vallées

Gelegen tussen weilanden en omgeven door bossen, die doorkruist worden door 3 rivieren, die hun oorsprong vinden in de Hoge Venen, ligt dit mooie vakantiehuis in het pittoreske dorp van Solwaster. Hier vindt men nog natuur, rust, legendes en tradities. Men kan hier volop genieten van wandelen,  fietsen (fiets/mountainbikes), paardensport, gastronomische en culturele activiteiten.