Capacité du logement: 1 tot 20 pers.

Villa des Cygnes

Grote villa met zwembad en 5 min van het Circuit van Francorchamps gelegen. De villa is geheel gerenoveerd, ligt in een park en inrichting is luxueuze en van alle gemakken voorzien. In de onmiddellijke omgeving van Spa, Malmedy, Stavelot en op  10 km van het meer van Robertville en Signaal de Botrange. Zeer geschikt voor grote families en groepen.

 

La Pitchounette

La Pitchounette is een 3 sterrenhotel met uitstekend restaurant en heeft een rustieke stijl. Geniet van de warme en ontspannen sfeer in het hotel waar gastronomie en rust samengaan.

De stad  Spa ligt op 3km en men kan daar de Thermen bezoeken en tevens is het circuit van Spa-Francorchamps en de snelweg Luik-Aken ook dichtbij gelegen. Het hotel beschikt over 10 kamers die comfortabel zijn ingericht.

La Crémaillère

Het hotel is in het centrum van Jalhay gelegen,  vlakbij Baraque Michel, de Hoge Venen en de stuwdam van la Gileppe. De kamers zijn aangenaam ingericht en van alle gemakken voorzien en het restaurant is gezellig en men kan er genieten van heerlijke gerechten.

Hôtel du Lion

Hotel du Lion biedt U een verblijf op een mooie plek in de natuur niet ver van de stuwdam en meer van Gileppe, het circuit Spa-Francorchamps, Verviers, de Hoge Venen, Eupen, Monschau… en andere mooie te ontdekken plaatsen.

Activiteiten in de buurt: Golf van Henri-Chapelle, bowling, karten, wandelingen, fietsen, paardrijden, shopping, Thermen, alpine skiën, langlaufen, rodelen, bioscopen, danszalen.

Au Vieux Hêtre

Een charmant hotel vlak bij de Hoge Venen en gelegen in het centrum van Jalhay. Het hotel is bekend om haar eenvoudige maar gastronomische keuken en de prachtige tuin waar men in de zomer buiten kan genieten van heerlijke gerechten.