Capacité du logement: 1 tot 15 pers.

Le Hamo Kottage

De Hamo, gelegen op het terrein van de Kottage in Sart, met een capaciteit van 14 personen heeft een open haard, een terras, een biljarttafel, 2 petanque banen en een chalet met  vijver. Dit vakantiehuis is perfect voor groepen, vrienden of voor een zakelijke bijeenkomst.

L’Ancien Relais de Sart

De vakantiehuis “L’ancien relais de Sart” is een gerestaureerd huis van 18de eeuw.Het is een vakantiehuis voor 10-12 personen, gelegen in het historisch centrum van Sart dichtbij de Hoge Venen, Jalhay, Spa-Francorchamps, Stavelot, Malmédy, Limbourd et Spa. Het is de ideale uitgangspunt van mooie wandelingen te voet of met een fiets.

La Grange des Fagnes – Gîte du Cerf

Met een oppervlakte van 750 m² is ‘le Gîte du Cerf’ heel ruim en  heel helder. Hij kan 15 mensen herbergen. Het interieur, bestaande uit hout en steen, straalt een uitzonderlijke warme, gezellige sfeer uit. De 6 kamers hebben elk een eigen thema en zijn met de meeste zorg ingericht. Zo hebt u de kamers: « Provençale », la « Montagnarde », la « Chasseur », la « Forestière », la « Fagnarde » et la « Cocoon » ….

 

L’Arvô

Vier vakantiehuizen voor 15 personen dicht bij de boerderij van de eigenaar in de omgeving van de vallei van de Hoëgne. Vele wandelingen mogelijk en een officiële zwemplaats in de rivier. Talrijke  bezienswaardigheden in de buurt.  Een garantie voor een geslaagd verblijf. Zie de website voor verdere details.

 

Quiétude Champêtre

Bed & Breakfast vlak bij het stuwmeer van Gileppe en het dorp Jalhay en gelegen in het mooie dorp Herbiester. Talrijke mogelijkheden voor het maken van uitstapjes, wandelingen en fietstochten.

 

Le Balmoral

Deze prachtige villa biedt ruimte aan grote groepen en families en ligt aan de rand van het bos. Via een bospad kunt U naar het meer van Warfa lopen. Goed ingericht en van alle gemakken voorzien.

Le Sartay

Kom Uw batterijen opladen in dit vakantiehuis, ideaal gelegen in het hartje van de Belgische Ardennen, in het mooi dorpje Sart.  Sart is centraal gelegen in de streek van de bronnen, naast het “Natuurpark de Hoge Venen/Eifel” .Dit dorp, waar tradities in eren worden gehouden, heeft een uitgelezen erfgoed, bestaande uit geklasseerde huizen en andere mooie gerenoveerde woningen die het marktplein omsingelen.

 

 

Gîte des 3 Vallées

Gelegen tussen weilanden en omgeven door bossen, die doorkruist worden door 3 rivieren, die hun oorsprong vinden in de Hoge Venen, ligt dit mooie vakantiehuis in het pittoreske dorp van Solwaster. Hier vindt men nog natuur, rust, legendes en tradities. Men kan hier volop genieten van wandelen,  fietsen (fiets/mountainbikes), paardensport, gastronomische en culturele activiteiten.

L’Auberge du Lac

De Auberge ligt tegenover het meer van Warfa en heeft een gevarieerde menukaart en grilgerechten. Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.