Capacité du logement: 1 tot 15 pers.

Le Hamo Kottage

De Hamo, gelegen op het terrein van de Kottage in Sart, met een capaciteit van 14 personen heeft een open haard, een terras, een biljarttafel, 2 petanque banen en een chalet met  vijver. Dit vakantiehuis is perfect voor groepen, vrienden of voor een zakelijke bijeenkomst.

L’Ancien Relais de Sart

De vakantiehuis “L’ancien relais de Sart” is een gerestaureerd huis van 18de eeuw.Het is een vakantiehuis voor 10-12 personen, gelegen in het historisch centrum van Sart dichtbij de Hoge Venen, Jalhay, Spa-Francorchamps, Stavelot, Malmédy, Limbourd et Spa. Het is de ideale uitgangspunt van mooie wandelingen te voet of met een fiets.

L’Arvô

Vier vakantiehuizen voor 15 personen dicht bij de boerderij van de eigenaar in de omgeving van de vallei van de Hoëgne. Vele wandelingen mogelijk en een officiële zwemplaats in de rivier. Talrijke  bezienswaardigheden in de buurt.  Een garantie voor een geslaagd verblijf. Zie de website voor verdere details.

 

Le Balmoral

Deze prachtige villa biedt ruimte aan grote groepen en families en ligt aan de rand van het bos. Via een bospad kunt U naar het meer van Warfa lopen. Goed ingericht en van alle gemakken voorzien.

Le Sartay

Kom Uw batterijen opladen in dit vakantiehuis, ideaal gelegen in het hartje van de Belgische Ardennen, in het mooi dorpje Sart.  Sart is centraal gelegen in de streek van de bronnen, naast het “Natuurpark de Hoge Venen/Eifel” .Dit dorp, waar tradities in eren worden gehouden, heeft een uitgelezen erfgoed, bestaande uit geklasseerde huizen en andere mooie gerenoveerde woningen die het marktplein omsingelen.