Beschrijving

Jean-François GABRIEL studeerde af aan de Hotelschool en heeft vele jaren gewerkt in de Horeca (catering). Hij deelt graag zijn passie voor subtiele aroma’s en contrasterende smaken, die vaak vernieuwend en verrassend zijn. Zijn doel is om mensen die dagelijks over weinig tijd beschikken om te koken, te inspireren zijn producten te gebruiken om met gemak iets op tafel te zetten wat tevens de smaakpapillen prikkelt. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale en seizoensgebonden producten.

Voor particulieren en professionals biedt ConfiSar een breed scala aan streekproducten. Allerlei varieteiten jam, gelei, stropen , sauzen… warm of koud te gebruiken in alle soorten bereidingen. Bereid zonder additieven of conserveermiddelen: snoepgoed, koekjes, nougats (amandelen en/of hazelnoten). Chocoladepasta, (puur of melk) en bereid uit Belgische chocolade en verse boter, zonder exotische oliën, met of zonder noten.

De producten zijn  dinsdagochtend verkrijgbaar op de markt in Spa en zondagochtend op de markt in Malmedy, bij bakker Franck in Sart en bloemist Deco Flora in Tiège.

Contactgegevens

Confisar

  • Grand'Rue 136, Jalhay, Belgique

Terug