Camp & Go Spa d’Or

Camping

Camp & Go Spa d’Or

Camping

Presentatie

Camp & Go Spa d’Or biedt haar gasten uitstekende faciliteiten.
Zo kan u op onze camping genieten van goede sanitairgebouwen, een verwarmd zwembad, wasmachines en drogers, afwasruimte, (mindervaliden) wasruimte met douche en toilet, babywasruimten, terreinverlichting, horecagelegenheden, een speelkasteel en speeltoestellen, een groot sportveld met voetbaldoelen en beachvolleybal veld, bibliotheek, kinderanimatie, fietsverhuur, buitensportmogelijkheden en natuurlijk heel veel gezelligheid!

Receptie

Bij aankomst op Camp&Go Spa d’Or, meldt u zich aan de receptie, waar alle formaliteiten afgehandeld zullen worden en u uw plaats toegewezen krijgt. U kan aan de receptie terecht voor volgende zaken: geldopname, wifi, infobrochures, wandel- en fietskaarten, huur van kluisjes, munten voor wasmachines en droogkasten, postkaarten en boeken. Daarnaast is de bar geïntegreerd in onze receptie, waardoor u steeds aan de bar/receptie terecht kan voor een drankje. Heeft u vragen? Ons receptieteam helpt u graag verder.

Café & Resto

In Café & Resto Camp&Go Spa d’Or kan u terecht voor een drankje, snack of een snelle hap.

Bar

De bar is de place to be met themavonden, optredens en disco. Dan maken we ruimte zodat er uitbundig gedanst kan worden. In het ruime assortiment dorstlessers ontbreekt het natuurlijk niet aan diverse Belgische speciaalbieren zoals vruchtenbier, abdijbier en trappist. De bar is in het hoogseizoen dagelijks geopend tot 23.00 uur. 1 keer per week is het nachtcafé; dan staan de barmedewerkers tot in de vroege uurtjes voor u klaar.

Zwembad

Om uw vakantie compleet te maken mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Camping Camp&Go Spa d’Or beschikt over een verwarmd (23º) openluchtzwembad, met apart kinderbadje. Het ruime terras met ligweide biedt genoeg ruimte voor jong en oud. Zo u kunt de hele dag lekker ontspannen.

Winkel

Het winkeltje heeft een redelijk assortiment voedingsmiddelen en dranken. Verder kan u hier terecht voor brood en uw ochtendkrant.

Sanitair

Camping Camp&Go Spa d’Or beschikt over prima sanitaire gelegenheden, die geheel voldoen aan de kwaliteitseisen. Er zijn warme douches, toiletten, wascabines, aangepast sanitair voor mindervaliden met douche, toilet en wastafel en een babywasruimte. In twee sanitairgebouwen staan een wasmachine en droger.

Speeltoestellen

Op de camping zijn een aantal speeltoestellen aanwezig. Zo zijn er onder andere en klimrek, een glijbaan, een kinderwip, een zandbak en schommels terug te vinden op het domein. Verder zijn tegenover het restaurant twee petanquebanen te vinden welke ’s avonds verlicht zijn, zodat er zelfs tot in de schemering gespeeld kan worden. Naast de entree bevinden zich twee tafeltennistafels.

Sportveld

Aan de overkant van het beekje, is een ruim sportveld gelegen. Via een bruggetje bereikt u het veld met voetbaldoelen, een beachvolleybalveld, een paintbalveld en een kampvuurplek.

Verhuur

Het is mogelijk uw vakantie nog aangenamer te maken. Wij verhuren koelkasten, babybedjes en kinderstoelen. Door de beperkte beschikbaarheid adviseren wij u deze tijdig te reserveren. De directe omgeving verkent u het best te voet of per mountainbike. Er zijn veel schitterende wandel- en mountainbikeroutes die direct vanaf de camping vertrekken. Gezien het heuvel/bergachtige karakter van de Ardennen is het fietsen met stadsfietsen erg zwaar. Geoefende fietsers met fietsen met veel veel versnellingen kunnen hun hart hier ophalen. Let op: er zijn geen fietspaden in Wallonië. Het is mogelijk om op de camping mountainbikes te huren.

Wifi

Er is gratis wifi beschikbaar in de omgeving van het hoofdgebouw.

Beschrijving

Fotogalerij

Map

Ervaringen

Terug