Bretts

Bed and Breakfast

Bretts

Bed and Breakfast

Presentatie

Met zijn drie slaapkamers, biedt Bretts toeristen en zakenmensen met tijd een ontspannen verblijf aan vlak bij het natuurreservaat  van de Hoge Venen, een gebied met unieke natuurlijke schoonheid.
De Hoge Venen zijn gelegen in de Ardennen van Oost-België. Bretts is gelegen in het onbedorven hart van het intieme, rustige dorpsdeel Herbiester, Jalhay in de buurt van de stad Spa de parel van de Ardennen. Het wijdverbreide gebruik van natuursteen geeft het gehucht een tijdloze sfeer.
Het nabijgelegen dorp Jalhay is een bloeiende gemeenschap met een grote verscheidenheid aan winkels en diensten, met inbegrip van verschillende restaurants.
De snelweg E42 ligt op 10 km afstand en biedt gemakkelijke toegang met de auto

Naast de kamers en maaltijden staan woon- en eetkamer, terras, veranda, tuin met twee Finse chalets (een voor een sauna) en één voor een barbecue met open haard, tot uw beschikking.

Tafel spellen,  spelletjes,  zandbak, bibliotheek, kaarten en toeristische informatie, Fax, E-mail, parkeergelegenheid, garage voor fietsen en motorfietsen, wasmachine, wasdroger. Twee fietsen te huur (5,00 € per halve dag).

 

Honden zijn welkom. Het hele huis is rookvrij. De kosten van de kamers inclusief ontbijt: 69€ voor twee personen en 59€ voor één persoon.
+ 20,00 € supplement per extra persoon in dezelfde kamer + een eenmalige vergoeding van 5,00 € per hond.
Een babybedje met beddengoed is beschikbaar voor 5,00 € per nacht.

 

Wij geven de voorkeur dat Uper telefoon reserveert (+ 32 (0) 87/37 7668) en niet per e-mail.

Vrijdag Table d’hôte op reservering

Zaterdag Table d’hôte op reservering

Wij hopen U snel te zien!

Marianne, Richard, Sibillijnse en Caerphilly

Beschrijving

Fotogalerij

Map

Bretts

Ervaringen

Terug